Useamman tunnin hauduttelin.
Jääkaapista huuteli juustonjämä ja jänöä tehdessä tuli murskattua vähän ylimääräistä valkosipulia. Ajatuksena oli maalaispatonki, tein esitaikinan ja hukkasin ajatuksen ja ohjeen. Jätin taas tilaa luovuudelle ja sovelsin loput. Valkosipulista tein maustevoin mihin piti tuleman myös persiljaa, no ei tullut kun kissa oli syönyt lehdet ja purkista törötti enää surkeat raaskut pystyssä. Tuli juusto-valkosipulimaustevoi täyte.
Ennen viimeistä kohotusta.
Sitten ei muuta kun pasta kiehumaan. Meinasin tehdä tuorepastaa mutta lopetin meinaamisen kun homma alkoi luisua kaaoksen puolelle. Hyvää oli ilmankin.
Tarjoili taas eläimetkin lisämaustetta soppaan. Kalkkunakukko IlkkaLipsanen satutti varpaansa (onko kalkkunalla varpaat?) no iltapuhteina askarreltiin sille lasta kertislusikasta.
Hevosen pinteli ja teippi lisää ammattimaista vaikutelmaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti