maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappuruokaa

Passattiin nakit ja perunasalaatti. Ostettiin   Parisen kiloa nasua, tarkoitus oli tehdä makkaraa. Ehdin jauhaa silavan valmiiksi kun avasin lihapaketin. Unohtu siinä kaupassa taas se että ihan aina noi ei ole syömäkelpoisia ja yleensä avaan kaikki pakkaukset ennen kuin alan tekemään ruokaa. 

Meiltä on kauppaan 20km, eli pilaantunutta elintarviketta ei pääse vaihtamaan välttämättä ihan heti. 

No se nasu haisi sellaiselle ettei siitä ollut enää kuin roskiksen täytteeksi. Kun kerran se silava oli jauhettu, paprika, valkosipuli ja persiljakin silputtu niin tartti keksiä joku hätäratkaisu. Laitoin ihan tavallista naudanjauhelihaa jatkeeksi. 

Lopputulos muistutti hätkähdyttävästi suoleen tungettua lihamureketta. 



Tulihan kokeiltua. 

Pysyäksemme samanlaisessa pötkylämuodossa, jälkkäriksi paistoin joitain kymmeniä churroja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti