tiistai 21. tammikuuta 2014

normipäivä

Ratsastin eilen, paleltumien takia en uusinut samaa virhettä tänään. Säästyneen ajan käytin tutkaillen italian ja espanjan kiinteistömarkkinoita. Neljän hujakoilla viime yönä loppunut polttoöljy ei ainakaan vähennä kiinnostusta muuttaa johonkin lämpimään. Mies oli melko kireä ja harvasanainen kommentoidessaan tätä öljyepisodia. Siinä projektissa oli jotain vastatuulta, liittyen jäätyneisiin pumppuihin ja varakannuihin, en kyselly yhtään enempää ettei vaan käy niin että pirtin lämmittäminen uudelleen organisoituu meikäläiselle. Mies kannatti myös muuttoa pois täältä jääkarhun hanurista.


Jäiseltä näyttää torpan nurkat.


Hevosetkin alkaa huurtumaan. Mä luulen et nääkin haluais italiaan, ainakin ton harmaan otan mukaan.. tai ehkä molemmat, mut harmaan ehdottomasti. Kanat ja lampaat ei lähde, varmaan italiasta saa uudet tilalle jos sattuu haluamaan.

Tässä olis tätä mun taattua talvityyliä. Kevensin vähän asustusta kun kuitenkin vaan 15 pakkasta niin tulee pilkkihaalarissa hiki kun oikeen tarmokkaasti paskaa mättää. Talon ja tallin välisen siirtymän pystyy just ja just suorittaa vähän kevyemmissä releissä.

Nääpiöt sattu kans kameran eteen, isompi otti pikkujäbästä napakan niskalenkin niin sain oikeen yhteiskuvan.


Ja sitten pikkujäbä edestä ja takaa. Takaa on tukka vähän rypyssä päikkäreiden jäljiltä.
 Ja etupuolella havaitsin jäänteitä banaanista (kulmakarvassa ja tukassa) sekä jotain joka etäisesti hajun ja värin perusteella saattoi olla bolognesea (poskissa ja nenässä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti