keskiviikko 15. tammikuuta 2014

halleluja kotirauha!

siinä alkaa paatuneinkin parisuhde rakoilla kun aviovuoteen kupeeseen on ankkuroitu pikkujäbä joka karjuu pilli suorana yöt läpeensä. se ei vaan nuku, ei vaikka tekis kaikki temput mitä google löytää kello 02.43 hakusanalla "lapsi ei nuku", tassuhoidon voi työntää hanuriin, pidä siinä kättä selän päällä kun pikkujäbä nakottaa pystyssä kun pronssiveistos, seuraavassa kohdassa lapsi rauhottuu ja sitten otetaan käsi pois, joo ei tää, se edelleen nakottaa pystyssä ja huutaa just niin paljon kun keuhkoista lähtee (ja niistä lähtee paljon). on kokeiltu kaikki ja vähän vielä enemmän. Pikkujäbä sammuu ihan kohtuu sovinnolla siinä kasin kieppeillä ja siinä kohtaa kun kyseisen kammarin muut asukkaat alkaa edes miettimään pahnoille vetäytymistä niin pikkujäbä aistii sen ja niin on taas sokka irti tässäkin onnelassa.

 pari viikkoa meni niin että hyvinä öinä nukuttiin 4 tuntia ja huonoina 2, sekin tietysti kahdessa pätkässä, että tarttis varmaan keksiä jotain, voi olla vähän tiukkaa painaa duunia ilman unta. ei siinä, yhtenä yönä kahen pintaan päätettiin josko kokeiltais tuuppaa pikkujäbä omaan kammariin. otettiin pinnasänky kantoon, pikkujäbä kainaloon ja tuumasta toimeen. mä olisin voinu laittaa kaikki taalat likoon sen puolesta että nyt me menetettiin ne viimesetkin tunnit unta. musta tuntuu että pikkujäbä skabaa kaikkia kertoimia vastaan. nyt se nukkuu yöt, se on nukkunut jo kolme yötä putkeen! ja yhessäkään niistä googlen osumista ei ollu puhetta tälläsestä, se mitään tassuhoitoja halunnu vaan hänen herkät feng shuit vaatii täydellistä pimeyttä ja hiljaisuutta.

sellanen päivänsäde toi meitin iltatähti, pikkujäbä. siskonsa on kans huono nukkumaan mut pikkujäbään verrattuna ihan kevyttä kauraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti