lauantai 19. tammikuuta 2019

Karvalehmä koe-eläimenä

Hivenen liiotteleva otsikko. Perinnelehmiä ei olla uhraamassa eläinkokeiden alttarille. Karvalehmän kuva toimikoon testikappaleena kun sain blogin rikottua. Läppäri ei toimi, netti vaan kaatuu yhtenään. Puhelimessa on blogger appi ja nyt sekin meni lakkoon. Ei suostu julkaisemaan mitään kuvien kanssa. Tähän puhelimeen on joskus sotien jälkeen kirjauduttu kuukkelitilillä mikä ei ole käytössä ja mitä vielä. Uhrasin muutaman tunnin ja hermoni ja pääsin vihdoin kirjautumaan blogiin puhelimen selaimen kautta. Tosi helppoa ja yksinkertaista.

Torppa jäätyy pakkasessa. Lapset ulvoo nälkäänsä. Hevoset jäätyy maahan kiinni ja loput kuolee janoon, siltä se ainakin tuntuu kun alkaa säätämään näiden vehkeiden kanssa.

En käsitä miksi edes sekaannun näihin vehkeisiin. Minä kun kovin toivoisin sellaista yksinkertaista elämää. Tekis mieli nakkaa tunkioon puhelimet ja läppärit, tilalle sitten vaikka viestikyyhkyjä (jotka mun tuurilla saa lintuinfluenssan, mycoplasman, salmonellan ja vesirokon. Yhtäaikaa)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti