sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Joulukuva 2018

Sain jostain viime jouluna idean, lapset voisi yhdessä tehdä joulukuvan. Tosi söpöä ja herttaista. Versio 2017 oli tuonelantonttu rekiretkellä. 
Siinä oli reki ja poro Liljan jalka ja käsi (1vee ei silleen vielä osallistu ryhmätaiteiluun), taivas vanhimman käsialaa ja tuo tuonelasta karannut tonttu oli Epun näkemys. 

Nyt 2018 versio oli vähän samalla kaavalla. 
Taustan teki vanhin. 

 
Revontulia ja yötaivasta. 

Lilja piirusti tonttuja ja Eppu teki dinosauruksen. Ei poroa vaan dinosauruksen. 

Menee tää joulu vissiin näin. Piparit on dinon kakkaa ja porot korvautuu sauruksilla. Tilaa luovuudelle ja silleen. 

3 kommenttia:

  1. Repesin 😂 Vielä Raskasta Joulua-levy soimaan niin on Tuonelantontulla tunnelma kohillaan!

    VastaaPoista
  2. Myös mulla alkoi saman tien soimaan Raskasta joulua -veisut päässä kun näin tuon tonttukuvan :D Siinä on selvästi näkemystä! Vaan eipä ne aidot, alkuperäiset tontut mitään rusoposkisia ipanoita olleetkaan, tuollainen kumara, vanha käppärä on paljon kuvaavampi.

    VastaaPoista
  3. Todella raskasta joulua :) vanhoissa satukirjoissahan tontut onkin sellaisia ilmestyksiä että mäkin nukun valot päällä jos on lueskeltu niitä iltasaduiksi. Nää nykytontut on kyllä silleen mukavampia ettei ne vie kenenkään yöunia.

    Meinasin verrata niitä puutarhatonttuihin mutta muistin että meillä on sellainen tuomiopäivän puutarhatonttu jossain. Melkeen metrinen hirvitys millä on kirves kädessä ja punaiset silmät. Aivan hirvee pyöveli.

    VastaaPoista