maanantai 16. tammikuuta 2017

Riehakas viikonloppu

Joskus tulee vaan se aamu kun ei oikeen suju. Aamulla ei herätä linnunlauluun vaan sammuneen öljypolttimen aiheuttamaan saatanalliseen kohinaan ja ikävästi laskevaan sisälämpötilaan. Mies ei siirry leppoisasti aamukahvin keittoon vaan raivokkaasti kiroillen pannuhuoneeseen.  silloin on varmasti ihan ookoo korvata sunnuntaibrunssi tuoreine sämpylöineen ja hedelmineen nuotiomakkaralla. Ei siis sellaisella perheen yhteisellä ulkoilutuokiolla missä rämmitään tunteja umpihangessa metsässä ja etsitään sitä laavua mitä ei koskaan löydy, vaan tässä versiossa tehdään tulet niin lähelle taloa kun uskalletaan. 

Täydelliset spurgutulet. 


Ravitsemuksellisesti just parasta. Täydellisessä tasapainossa karsinogeenit, lisäaineet ja muut tunnistamattomat ryönät. 

Oman ravitsemuksen voi saattaa balanssiin syömällä yöllä sängyssä nökkäreen juustoa ja aprikoosihilloa. Lautanen on hyvä jättää sängynpäätyyn kun uni pääsee yllättämään. Siitä kissan on helppo pudottaa se tyynylle, aamu alkaa poikkeuksellisen mukavissa tunnelmissa kun tukassa on klöntti hilloa. Tai siis se koko tukka on hilloklöntti. 
Ei näin. 


Vauvakin on ihan poikki kaikesta tästä aktiivisesta tekemisestä. 
No käytiin me sentään kaupassa ja kurppiksellä. Saunottiin ja hoidettiin eläimet. Isommat tenavat laski sentään vähän pulkalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti