maanantai 22. helmikuuta 2016

Blinejä ja fiaskoja.

Tänään taas sarjassamme päivä paratiisissa, pikkupoika sai heti aamusta ison vaihteen silmään ja kaikessa uhmakkuudessaan tärveli isosiskon baby lips-kokoelman, akvaarion ja muutaman muun kohteen. sillä aikaa kun siivosin näitä tuhoja niin Eppu marinoi kyökin lattian sitruunatiivisteellä. Tuli suursiivottua sitten koko murju. 

Mennyt vähän kotipainotteiseksi nyt tämä oleminen kun auto on yllättäen taas telakalla. Onneksi tässä omissa nurkissakin riittää puuhaa, joku käänsi lumisateen päälle ja lumitöitä on nyt riittänyt viikon tarpeiksi. Tomaatteja olen taas kylvänyt nii jotta piisaa ja lopun joutavan ajan oon töpeksinyt kyökissä.
Ruokalista on ollut varsin slaavilaisvaikutteinen. Stroganoffia, pelmenejä ja kaalipiirakkaa lämmittelynä ja nyt sitten uusi aluevaltaus blinit! Jostain syystä en ole niitä aikaisemmin saanut tehtyä mutta oli niin hyvää että ihan varmasti ne jää ruokalistalle. Nyt niitä syötiin kaappien ja pakkasen tyhjennyshengessä mädin, smetanan ja savustetun kilohailin kanssa mutta ensi kerralla ainakin savulohta täytyy saada lisäksi. 


Ponit ei saa herkkuja, ponit laihduttaa ja joutuvat tyytymään havuihin.. Aina ei mee tasan. 


Meillä on taas paikat pullollaan tipusia. Ankkalapset pääsee säännöllisesti tekemään ankkajuttuja vaikka ankkalampi on jäässä. 

Olen kattellut vuokrattavia taloja virosta. Ihan pikkusen kuumottelis, tässähän isoin ongelma on tämän nykyisen myynti. Tässä markkinatilanteessa kun myyntiaika voi olla ihan tolkuttoman pitkä, kahden päällekkäisen asuntolainan maksaminen tai ottaminen on jo ajatuksena karmiva niin vilahtipa mieleen sellainen että kaikkeahan ei tarvitse omistaa. Vuokraaminen voisi olla hyvä ratkaisu. Löysinkin unelmatalon, vapautuisi syyskuussa.. Pitäisi vaan uskaltaa tarttua tilaisuuteen. 

2 kommenttia:

  1. Unelmiin tarttuminen on pelottavaa, mutta unelmasi kuulostaa mielenkiintoiselta ja toteuttamiskelpoiselta :) Tsemppiä, päätitte mitä vain.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se menee, täytyisi vaan uskaltaa. Tämän täydellisen talon kohdalla suurin mutta ja mutku ja sitku on siinä että se vapautuisi syyskuussa ja heinäkuun lopulla (eli elokuussa) olisi uusimman lapsitulokkaan laskettuaika.

    VastaaPoista