maanantai 2. kesäkuuta 2014

Näillä mennään

Isommalla alkoi kesäloma ja pikkujäbällä vauhti vaan kiihtyy. Kissalapset kasvaa ja valloittaa maailmaa, harmaa pentu löysi uuden kodin (kuva facebookiin toimii aina!) ja musta pentu taitaa jäädä taloon, nimekseen se sai mervi tapola. Mulla päivät venyy entisestään, eilen tulin ratsastamasta 23.30. Nyt on sentään ponit liikkuneet tehokkaasti ja säännöllisesti. Homma alkaa kyllä vähän helpottamaan nyt kun kesä tulee, hevoset on olleet joitain öitä ulkona, linnut pääsee vapaasti ulos ja sisään, lampaat on keritty ja odottaa laitumelle vientiä.. eiköhän se tästä. Taitaa olla jopa niin että kaikki eläimet on ihan terveitäkin. Alma koira suree paavoa, se on ihan allapäin ja eroahdistustaan pari päivää kuseksi lattialle. Alma ja Paavo on siis samasta pentueesta ja ne oli aina yhdessä. Kai sekin tokeentuu siitä.

 Eilen pikkujäbä pääsi taas ottamaan tuntumaa hevosiin, se yritti rytkyttää paavoa liikkeelle rivakkaan keinuhevostyyliin, ei paavo lähtenyt. Maailman kiltein ja kultaisin poni. Hevoshommien lisäksi pikkujäbä osallistuu aktiivisesti kaikkiin muihinkin askareisiin, vähän liiankin aktiivisesti. Pikkujäbän mielestä jauhojen lisääminen taikinaan (ja pöydälle, lattialle ja mun päälle) on sen duuni. Siinä ei paljon grammoja mittailla eikä elintarvikehygieniasta stressata..


Elintarvikkeista tulikin mieleeni.. kalkkunat kasvaa ihan tolkutonta kyytiä, ne on muuten ihan hyvää ryhmää paitsi danny ei oikeen osaa suhtautua pikkujäbään. Pikkujäbä kun ilmestyy tarhalle niin danny sanoo puff ja menee tollaseksi palloksi. Ihan kiltti se kyllä on. On ne tossa pihalla ollut ihan irtikin ilman mitään selkkauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti