perjantai 29. tammikuuta 2016

Talvipuuhia

Ennen vesisadetta ja jäätikköä ehdittiin harrastaa muitakin talvilajeja kuin torpan lämmitystä. 

Pulkkailu on parasta, sitä pystyy näppärästi harrastamaan tässä omassa pihassa ja koska lämpömittarinlukemat olivat varsin kohtuullisia niin tottahan ankat ja kalkkunat liittyivät seuraan. 

Tylsäähän se yksin olisi. 


Ankat sai perheenlisäystä, pikkuankka ei päässyt pulkkamäkeen vaan kasvattelee itseään tehotipujen kanssa lämpimässä. 

Onhan muuten hassu tenava toi Eppu. Laitoin mäenlaskun jälkeen kaakaota, suklaata, vaahtokarkkeja ja minttutikku reseptillä. Pojan mielestä hedelmät on parempia kuin tollaset suklaaherkut. Epun mielestä kaikki muu paitsi korvapuustit ja hedelmät on turhia herkkuja. En valita. 

Tottahan tässä onnelassa on ollut taas vastatuultakin. Mikäs sen parempaa kuin lumi-räntämyrsky, pimeys, kiire töihin ja keskelle ei yhtään mitään mutkaan hajonnut auto. Kiire loppui siihen, ärsytys jatkuu edelleen. Nyt meillä on käytössä yksi auto ja rikkinäinen kippo seisoo pihapuun alla odottelemassa korjausaikaa. Vika vaikuttaa ennakkotietojen perusteella työläältä ja kalliilta. Kuinkas muutenkaan. 
Siinä se nakottaa. Mokoma rutku. Mä niin mieleni pahoitin. 

Sen sijaan taidan nostattaa mielialaa siemen ja multahankinnoilla, paprikoita voisi alkaa vähitellen laittaa itämään, tomaatteja ehkä kanssa ja ja ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti