lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulun odottelua.

Tai kyllä se joulu sieltä varmaan ilmestyy odottelemattakin. Nyt kun pukkasi nämä ripakat syysmyrskyt niin on oiva tilaisuus nököttää pirtissä ja olla tekevinään jouluun liittyviä valmisteluita. Ihme homma kun kaikki jouluhärpäkkeet menee aina johonkin piiloon, tuntuu että puolet kamoista on kateissa. 

Hyasintit kuuluu ehdottomasti mun jouluun. 
Ne vaan näyttää hassuilta keväisessä aamuauringossa, tänään oikeesti paistoi hetken aurinko myrskyjen välissä. 
Mutta samainen aurinko sopi täydellisesti aamupala sämpylöiden kanssa. Rumia ovat kuin.. Mutta maku oli hyvä. Laitoin ronskilla kädellä raastettua goudaa taikinaan ja yöksi jääkaappiin, aamulla vaan paistaa. 
Tein eteiseen jouluhärpättimen. Naruttomia palloja ja vähän ruma blingbling valosarja. 
Oikeesti joulun odottelun idea on suklaan syöminen (en hirveesti syö suklaata muuten kun joulukuussa, ei vaan muulloin tuu jostain syystä syötyä) ja lasillinen siideriä (löysin törkyhyvän alkottoman siiderin) salmiakin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti