tiistai 3. helmikuuta 2015

keksejä, lunta, pelmenejä eli ei mitään järkevää.

Lunta puskee taivaalta siihen malliin ettei muuta hyötyliikuntaa tarvitse miettiä. Märkä lumi painaa valitettavasti niin paljon ettei lapsityövoimastakaan ole iloa. Lunta halusin ja sitä sain, en kehtaa valittaa määrästä. Hevosetkin saa mukavasti liikuntaa mahaa myöten hangessa kahlatessaan.

Ollaan viime viikot kulutettu miehen kanssa ahkerasti aikaa netissä. Ollaan katseltu maatiloja naapurimaasta. voi kun jotenkin saisi toteutettua muuton. Se olisi ihan parasta ikinä. Keväämmällä lähdetään paikanpäälle katselemaan. Ei tarvittaisi edes lottovoittoa, tarvittaisiin vaan ostaja tälle nykyiselle, vaan tässä markkinatilanteessa se on yhtä realistista kuin se lottovoitto.

Pikkujäbä on päässyt tutustumaan päivähoitoon, muutaman kerran kun mulla on ollut menoa niin hoito on onneksi järjestynyt tosta meidän lähipäiväkodista. Onhan sekin melkonen kokemus tollaselle mammanpojalle. Kasvaa hurjaa vauhtia sekin ja vauhti vaan tuntuu kiihtyvän.

laitan nyt tähän ylös että muistan, tein ihan törkysen hyviä keksejä. Olgan blogista bongasin cantuccini ohjeen, eilen tein ja tänään saan tehdä uudestaan kun keksipurkissa on enää muutama hassu jäljellä. http://www.kotivinkki.fi/blogit/olgan-kotona/pakkomiellekeksit

keksien lisäksi tänään ruokalistalla on pelmenejä. Niitä on taas meillä syöty jatkuvasti, jauheliha, kala, kana ja sienitäytteillä. on ne vaan niin helppoja ja hyviä. Täytteillä ja kastikkeilla niistä saa niin erilaisia ettei niihin ihan heti kyllästy. Kätevä emäntä tekisi niitä valmiiksi pakastimeen mutta epäkätevä minä en ole saanut sitäkään vielä toteutettua.

 Meidän uudessa kodissa tulee muuten olemaan valtavat kellaritilat mihin mahtuu kaikkea ihanaa. Tässä nykyisessä kun ei ole oikeen tiloja niin ei ole tullut säilöttyäkään, edellisestä talosta kaipaan vain leivinuunia, kellaria ja isoa keittiötä. No seuraavasta ne toivottavasti taas löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti