tiistai 9. syyskuuta 2014

PikkuJäbä 2vee.

Kyllähän se aika rientää, iltatähti, babyboy, PikkuJäbä, prinssitukkainen poika täytti tänään 2vuotta. Vastahan se syntyi.

Kyllä tässä kylmähermoisempikin äiteehenkilö ikäkriisiä kokee kun iltatähti kohta jo armeeniaankin lähtee ja voi voi ja mites tästä nyt selvitään. Oikeasti mä odotan innolla että tuo ikääntyis vielä parilla vuodella, vois sitten vaikka harkita pihahommiakin tekevänsä, joskin silloin saa ottaa jo viikatteen käteensä että pääsee edes kasvihuoneeseen. Uskomatonta kyllä, tuo pahasti laiminlyöty, hyvin puutteellisesti kitketty ja varsin pelkistetyllä kasvivalikoimalla varustettu kasvihuone antaa satoa!


Pihallakin pensaat tursuilee marjaa ja puut on piukallaan omenoista, marjat hoitaa PikkuJäbä, se rakastaa marjoja, etenkin karviaisia ja karhunvattuja. Se jaksaa kökkiä pitkiäkin aikoja vaan nyppimässä marjoja suuhunsa.

Sunnuntaina tarttis tottakai PikkuJäbälle juhlat järjestää, ei siinä, leipominen on tosi kivaa ja siivous ei niin kivaa mutta kai siitäkin selviää. Hommahan sai sitten ihan uuden käänteen kun mies poistui pohjoseen toteuttamaan metsästäjä-keräilijä-viettiään, se saapuu vasta lauantaina vissiin illemmalla eli yöhommiksi menee mulla juhlien järjestely.. pläääh.

Ettei elämä tylsäksi kävisi näiden jo olemassa olevien eläinten, lasten ja hommien ja juttujen kanssa, lisää eläinlapsia pukkaa.. ensin oli munia.


ja sitten tuli tipuja..

Tämä tipu ja sen kolme sisarusta on kanan oman haudonta-urakan tulosta.

Koneessakin on munia joiden pitäisi ihan lähipäivinä kuoriutua. Onneksi se hautomakone on vessassa, tulee munia käänneltyä sielä käydessa, muuten ihan varmasti unohtuis.

Kalkkuna Armikin hautoo, taitaa vaan Dannyllä ola ruuti vielä märkää ja Armi hautoo hedelmöittymättömiä munia..

Oikoluku on turhaa, jätän tilaa luovuudelle niinkuin tähänkin asti ja myös tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti